محققان ثبت کردند که تنوعات دو ناحیۀ ژنتیکی میتواند بر طول عمر ما مؤثر باشد. یک تنوع ناحیۀ ژنتیکی HLA-DQA1/DRB1، که به عملکرد سیستم ایمنی مرتبط است، میتواند به طور تقریبی 6 ماه به طول عمر اضافه کند. همزمان یک تنوع ناحیۀ ژنتیکی LPA - که در تنظیم کلسترول خون تأثیر دارد - میتواند به طور تقریبی 8 ماه از طول عمر مورد انتظار برای ما را کاهش دهد. محققان در مقالۀ خود نوشتهاند که این برای نخستین بار است که نقش تنوعات ژنتیکی در زمینۀ انتظار طول عمر مورد تأیید قرار گرفته است. دیگر روندهای ژنتیکی که ما را مستعد ابتلا به انواع مختلف بیماریها یا اعتیاد میکنند، نیز در مورد موضوع کاهش طول عمر ما قابل ملامتند.
ژنتیک
چگونه والدین بر جهشهای ژنتیکی جدید در کودکان تأثیر میگذارند؟

افزایش تعداد جهشهای ژنی خوشهای یا جهشهایی که در "نقاط مهم" ژنوم جایگیر میشوند بیشتر تحت تأثیر سن مادر قرار دارد
یک مطالعۀ جدید به تحقیق در این مورد پرداخته است که چگونه مادران و پدران سبب جهشهای ژنتیکی جدید در فرزندان میشوند، و چگونه برخی از این جهشها میتوانند به پیامدهای منفی منجر شوند. مشخصاتی که ما از والدین خود به ارث میبریم - که با ویژگیهای بسیار پایهای مثل رنگ چشم یا بافت مو آغاز میشود - فقط شکل دهندۀ هویت ظاهری ما نیست بلکه وضعیت سلامت، هم در اوایل زندگی و هم در دوران بعدی آن، را شکل میبخشد. با توجه به این موارد مطالعۀ ژنتیک برای فهم کیستی و چگونگی و همچنین اینکه چگونه بدن ما در گذر زمان تکامل مییابد، و ما چگونه به عوامل خارجی و داخلی پاسخ میدهیم نقشی مرکزی یافته است.
پیوند پوست مهندسی ژنتیکی شده برای درمان دیابت و چاقی
دانشمندان آزمایش پیوند درمانی پوست را برای کمک به مدیریت سطح گلوکز و وزن بدن در موارد دیابت و چاقی آغاز کردهاند. این نوع درمان اخیراً روی انواع موشهای وحشی تست شد که نتایج نویدبخشی به دنبال داشته است. یک تحقیق جدید، انجام شده توسط دانشمندان دانشگاه شیکاگو در ایلینویز پیوند درمانی پوست مهندسی ژنتیکی شده را با هدف مدیریت دیابت و چاقی مدیریت کرد.
چگونگی کُدگذاری مولکولی حافظه آشکار میشود
محققان بیان میدارند که متیلاسیون ممکن است یک هدف درمانی بالقوه برای عوارضی نظیر بیماری پارکینسون باشد که حافظه را مختل میکند. «ما به چنین امکاناتی نظر داریم نه فقط به منظور رسیدن به فهم بهتر از اینکه حافظه چگونه کار میکند. ما همچنین در جستجوی هدفهای بالقوه برای داروهایی هستیم که ممکن است نزول حافظه را خنثی کنند. در نهایت تحقیق ما در مورد درمانهایی برای آلزایمر و دیگر بیماریهای مشابه در مغز است.»
اصلاح ژن جهش را در جنین انسان ترمیم میکند
برای اولین بار در جهان دانشمندان اصلاح ژن را به شکل موفقیتآمیز برای ترمیم یک جهش منجر به بیماری در جنین انسان اصلاح کردند، که نشانگر تحقق گامی بزرگ در پیشگیری از بیماریهای وراثتی است. در سالیان اخیر، دانشمندان به بررسی اصلاح ژن به عنوان راهی برای از بین بردن جهشهای مسبب بیماری پرداختهاند. یک روش اصلاح ژن که حرکتی نمایان در CRISPR-Cas9 ایجاد کرد، روشی است که توالیهای DNA را برای تأثیر بر عملکرد ژن اضافه کرده، برمیدارد یا آنها را اصلاح میکند.
میکروژن جدیداً کشف شده از صرع پیشگیری میکند
صرع دهها میلیون نفر را در سراسر جهان رنج میدهد، اما علل حملات صرع تا حدودی زیادی ناشناخته باقی ماندهاند. تحقیق جدید ممکن است میکروژنی را یافته باشد که توضیح میدهد چرا در برخی از مغزها تشنجهای صرع رخ میدهد و در دیگر مغزها خیر.
ریتم شبانهروزی تازهای در افراد پیر کشف شد
مطالعة جدیدی که در «اقدامات آکادمی ملی علوم» منتشر شده است میگوید ریتم شبانهروزی فعالیت ژن با گذر سالیان عمر تغییر مییابد، و یک ساعت زیستی جدید فقط در مغز افراد مسن تیکتاک میکند. یک ریتم شبانهروزی 24 ساعته بیشتر فرآیندهای مغز و بدن مانند چرخة خواب و بیداری، سوخت و ساز، هوشیاری و شناخت را کنترل میکند. این نمونههای فعالیت روزانه توسط برخی ژنها تنظیم میگردند که در اغلب سلولها یافت میشوند اما به ندرت در مغز انسان مورد مطالعه قرار گرفتهاند.